Галерея

Різдвяний концерт

12 січня 2020 року в районному будинку культури смт.Козелець, з благословення благочинного Козелецького округу та настоятеля собору Різдва Богородиці протоієрея Михаїла Терещенка відбувся щорічний Різдвяний концерт.

Святкове дійство привернуло до себе увагу численних жителів і гостей селища, сповнило серця глядачів різдвяною радістю та у доступній і зворушливій формі колядок та церковних пісноспівів нагадало про істинну суть свята Різдва Христового – прославлення народженого Господа.

“Співай, Господу вся земле, і радісно оспівуйте, люди, бо Він прославився”, – єдиним серцем і дорослими, і дітьми сприймалися духовні співи, старовинні та сучасні колядки,складені нашим благочестивим народом, щоб віддати уклін Богу, Який народжується заради нас, Його приходу до нас у тілі, що є початком нового життя, життя в любові, тому, що Він є любов (1 Ін. 4, 16).

У залі можна було відчути справжнє торжество свята – в розумінні та єдності хорових колективів та слухачів, котрі, зворушені, тихо підспівували…

Благочинний Козелецького округу протоієрей Михаїл Терещенко подякував усім учасникам духовного концерту за творчість та звернувся до всіх гостей заходу із різдвяним привітанням та напутнім пастирським словом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *